Klankschalen opleiding

Klankschalen opleiding

Locatie Frankrijk 2018

Chateau
Eco-chateau

De opleiding tot Klankschalen Behandelaar en de opleiding tot Begeleide meditaties & klankschalen, worden één keer per jaar aangeboden op ECOlonie, Lage Vogezen, Frankrijk. De opleiding tot Klankbehandelaar begint op zondag 8 juli 2018. Aankomst dag zaterdag 7 juli, laatste opleidingsdag donderdag 12 juli. Vertrek dag vrijdag 13  juli na het ontbijt.

Opleidingskosten voor de opleiding tot Klankschalen Behandelaar inclusief volledig pension: €1275. Inclusief elke ochtend een yoga & meditatie sessie. [deze opleiding is niet terug te vinden op de site van ECOlonie]

De opleidingskosten voor Begeleide meditaties & klankschalen, exclusief verblijf: €275. Je regelt voor deze opleiding je verblijf via ECOlonie, en kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Start weer in 2018 op maandag 23 juli, eindigt vrijdag 28 juli. Over deze opleiding kun je wel alle informatie terug vinden op de site van ECOlonie,  www.ecolonie.eu onder het kopje zomer college.

 

Eigentijdse leef, woon en werkgemeenschap
Ecolonie is een eigentijdse samenlevingsvorm. Een heerlijke, inspirerende plek om te vertoeven. Je ontmoet gelijk gestemde mensen, en vinden er vaak leuke uitwisselingen plaats. Buiten de cursus sessies om, kan je, als je dat zou willen, deel nemen aan Stilte wandelingen, creatief zijn in het altalier, en meer........Er worden, vrijblijvend, diverse mogelijkheden aangeboden om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

EColonie is zeer landelijk gelegen, in de Lage Vogezen. Wie daar verblijft hoeft de rust niet op te zoeken, je word er door omarmd.

Op deze bijzondere plek komt de opleiding tot Klankschalen Behandelaar goed tot haar recht. De meditatieve sfeer die het werken met klankschalen teweeg brengt, sluit naadloos aan bij de sfeer op ECOlonie.
Voor meer informatie over ECOlonie kan je hun website bezoeken: www.ecolonie.eu 

Het verblijf
De cursus bedrag voor de opleiding Klankbehandelaar is all-in, dus inclusief de drie maaltijden en overnachtingen. Het is op basis van een twee of een ruime drie persoonskamer.
Als je liever op een 1-persoonskamer wilt, dan geldt hiervoor een toeslag. Vraag bij Hilda naar de mogelijkheden.

 

Lapis lazuli comfortabel verblijven

 

doorkijk bij de groententuin

Doorkijkje bij de kruidentuin

 

Zitje bij de groententuin

genieten van de zon bij de groententuin