Klankschalen opleiding

Klankschalen opleiding

Locatie Frankrijk 2019

Chateau
Eco-chateau

De opleiding tot Klankschalen Behandelaar en de opleiding tot Begeleide meditaties & klankschalen, worden één keer per jaar aangeboden op ECOlonie, Lage Vogezen, Frankrijk. De opleiding tot Klankbehandelaar begint op zondag 14 juli 2019. Aankomst dag zaterdag 13 juli, laatste opleidingsdag vrijdag 19 juli. Vertrek dag zaterdag 20 juli na het ontbijt. Woensdag is een 'vrije' dag, er zijn dan geen bijeenkomsten.

Opleidingskosten voor de opleiding tot Klankschalen Behandelaar inclusief volledig pension: €1275. Inclusief elke ochtend, behalve de woensdag, een yoga & meditatie sessie. [deze opleiding is niet terug te vinden op de site van ECOlonie] Liever zelf je verblijf regelen? De opleidingkosten zonder verblijf en zonder maaltijden bedragen €850.

De opleidingskosten voor Begeleide meditaties & klankschalen, exclusief verblijf: €275. Je regelt voor deze opleiding je verblijf via ECOlonie, en kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden. Start weer in 2019 op maandag 22 juli, eindigt vrijdag 27 juli. Over deze opleiding kun je wel alle informatie terug vinden op de site van ECOlonie,  www.ecolonie.eu onder het kopje zomer college. Aanmelden via deze site.

 

Eigentijdse leef, woon en werkgemeenschap
Ecolonie is een eigentijdse samenlevingsvorm. Een heerlijke, inspirerende plek om te vertoeven. Je ontmoet gelijk gestemde mensen, en vinden er vaak leuke uitwisselingen plaats. Buiten de cursus sessies om, kan je, als je dat zou willen, deel nemen aan Stilte wandelingen, creatief zijn in het altalier, en meer........Er worden, vrijblijvend, diverse mogelijkheden aangeboden om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

EColonie is zeer landelijk gelegen, in de Lage Vogezen. Wie daar verblijft hoeft de rust niet op te zoeken, je word er door omarmd.

Op deze bijzondere plek komt de opleiding tot Klankschalen Behandelaar goed tot haar recht. De meditatieve sfeer die het werken met klankschalen teweeg brengt, sluit naadloos aan bij de sfeer op ECOlonie.
Voor meer informatie over ECOlonie kan je hun website bezoeken: www.ecolonie.eu 

Het verblijf
Als je kiest voor de opleiding inclusief volpension dan is dat inclusief de drie maaltijden en overnachtingen. Het is op basis van een twee of een ruime drie persoonskamer.
Als je liever op een 1-persoonskamer wilt, dan geldt hiervoor een toeslag. Vraag bij Hilda naar de mogelijkheden.

Je kunt ook kiezen voor de opleiding zonder vol pension, in dat geval regel je zelf je verblijf, op ECOlonie of elders in de omgeving.

 

Lapis lazuli comfortabel verblijven

 

doorkijk bij de groententuin

Doorkijkje bij de kruidentuin

 

Zitje bij de groententuin

genieten van de zon bij de tuin