Klankschalen opleiding

Klankschalen opleiding

cursusruimte op het Centrum Locatie Centrum Meditatieve Ontspanning Lelystad cursusruimte op het Centrum cursusruimte op het Centrum Locatie Centrum Meditatieve Ontspanning Lelystad

Locatie Centrum Meditatieve Ontspanning Lelystad

Het Centrum voor Meditatieve Ontspanning is gelegen in een hoekwoning aan het water, in Lelystad. In de jaren '80 is er in Lelystad een woonwijk opgezet waar alle bewoners meditatie beoefenen. Er heerst dan ook een fijne, vriendelijke atmosfeer.

In het centrum is een comfortabele cursusruimte ingericht, met goede zit en lig plaatsen. Naast de cursusruimte is er een aparte ruimte voor de maaltijden. In de zomer kan er, als het weer goed is, in de tuin gegeten worden.

Je komt er helemaal door tot rust.

Als je blijft overnachten bij de opleiding tot Klankschalen Behandelaar,  slaap je bij de B&B van Doors. Dit op basis van een 1-persoonskamer met badkamer. Dit mooie B&B ligt in een mooi wandelgebied van Lelystad.

B&B Doors Locatie B&B Doors voor als je blijft overnachten. Op basis van een eenpersoonskamer met badkamer. Dit sfeervolle B&B ligt in een mooi wandelgebied van Lelystad.

 

Er worden uitgebreide, vegetarische, maaltijden geserveerd op het Centrum, en is er onbeperkt gelegenheid om thee, fruit of andere versnaperingen te gebruiken.

Pieter Postema maaltijd

Cursisten voelen zich snel thuis op deze fijne plek, waar je alle ruimte krijgt.

 

Taxi Service:

gratis-taxi

Als je met openbaar vervoer komt, halen we je graag op vanaf het station Lelystad.

 

Adres gegevens:

Centrum voor Meditatieve Ontspanning

Waalstraat 55

8226 LZ Lelystad

Vragen? Mailen werkt sneller als bellen! : hildapostema@ziggo.nl